Северная звезда Season 1 / Северна звезда Сезон 1 (2020)

При задържането на престъпник, майорът от полицията Станислав Ракитин е принуден да използва служебно оръжие. За съжаление изстрела му попада във водещата на градския телевизионен канал Маргарита Сметанина. Срещу него е образувано наказателно дело и е уволнен от полицията. Самият Стас и всичките му приятели се надяват, че ще получи условна присъда. Но неочаквано съдът го осъжда на 4,5 години колония с общ режим. По време на пътуването към колония за "бивши служители", Ракитин с ужас разбира, че някой е сменил документите му и сега пътува към "Северна звезда" - една от най – страшните руски колонии, където държат изключително убийци, маниаци и друга измет на обществото. Там Ракитин трябва да си спомни за всички полицейски умения, за да открие и неутрализира мистериозен убиец с прякор Дървосекач.


[media=https://www.youtube.com/embed/aBw9W8PVlbI]
[related-news] [/related-news]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.