Doctor Who Season 1 / Доктор Кой Сезон 1 (2006)

Роуз Тейлър е млада продавачка в лондонски магазин. Тя води скучен и еднообразен живот, докато една вечер не се опитват да я убият. Животът й е спасен от непознат мъж, който нарича себе си Докторът. Заинтригувана от него, тя му помага да спре извънземно нашествие към Земята, което цели унищожаване на човешката раса. Научава, че новият й приятел е още по-странен - всъщност, Докторът е извънземен пътешественик, наречен "Господарят на времето" - последен от неговата раса, който пътува през времето и пространството с неговия ТАРДИС, водещ постоянна битка със злото. Ако тя пътува с него, може да види как Земята ще се разруши след 5 милиарда години, да се срещне с Чарлз Дикенз, да види странни форми на живот, които никога не е подозирала, че съществуват. Едно е сигурно - пътуването ще бъде невероятно.


[media=http://www.youtube.com/watch?v=Gdi50ZJnE9Y]
[related-news] [/related-news]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.