Смерть шпионам 3 / Смърт на шпионите: Скрит враг (2012)

+16

На територията на Полша, окупирана от немците, действа школа за разузнавачи, подготвяща диверсанти. Всеки от тях има своите жизнени обстоятелства, които го заставят да служи на врага. Група от 6 човека се отправя в съветския тил, за да унищожи важен стратегически мост в района на Житомир. През този мост в направление към фронта минава основният поток от военна техника и боеприпаси за Съветската армия. Унищожаването на моста ще наруши "кръвоснабдяването" на действащата армия в навечерието на настъплението. В същото време на разположение на съветската войска работи капитанът от НКВД Александър Галимов с помощничката си младши лейтенант Липинская, заедно, с която се опитват да предотвратят диверсията. Но и сред своите им се налага да преодоляват бюрокрацията, търсенето на тайни и явни недоброжелатели и да се оправят със собствените си сърдечни симпатии. В действията на диверсантите няма съгласуваност и ред, твърде различна се оказва мотивацията им. Някои работят доброволно за немците, някои искат да използват прехвърлянето, за да преминат на страната на Съветската армия, а някои решават да използват немците за собствените си користни цели. Но въпреки всичко, групата диверсанти успява да се приближи плътно към изпълнението на главната цел. В решаващата операция Галимов и Липинская ще платят не само с цената на подвига, но и с личният избор и жертва.

[related-news]
[/related-news]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.