HERRliche Zeiten / Великолепни времена (2018)

Черна комедия за богата двойка, която на шега пуска обява за домашна помощничка във вестника с текст „търси се роб (мъж или жена). На обявата се отзовава младият Бартош, който приема нещата съвсем насериозно. Богатата и отегчена от живота Eви Мюлер-Тод е ландшафтен архитект, която живее със съпруга й Клаус – известен пластичен хирург, в къща в предградията. Един ден, след като е попрекалил с червеното вино, Клаус пуска обява за нова домашна помощница, която гласи „търси се роб (мъж или жена)“. Когато на вратата на семейния дом започват да се появяват странни фигури, облечени в кожени дрехи, Клаус и Еви осъзнават, че обявата им е била възприета прекалено буквално. По молба на съпругата си Клаус отпраща всички кандидат-роби, но скоро се появява Братош – чистичък и добре възпитан младеж, който е готов да бъде и по-традиционен „слуга“ на семейството. Еви и Клаус са много доволни от помощта му за поддържане на безупречен ред и чистота в къщата, но когато към тримата се присъединява и младата съпруга на Бартош Лана, нещата неочаквано загрубяват.


[related-news] [/related-news]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.