Година2002
ДържаваСАЩ
РежисьорОуен Хърли
IMDB6.2
Времетраене84
КачествоSD

Barbie As Rapunzel / Барби Като Рапунцел (2002)

Барби в Коледна Песен е докосваща сърцето адаптация на класическата история на Дикенс изпълнена с обичани коледни песни, баснословни маниери и много смях! Приказката представя Барби като Идън Старлинг, очарователната пееща дива от театър Викториан в Лондон. Заедно с нейната високомерна котка Чизълуит Идън егоистично планира да накара всички театрални изпълнители да стоят и да репетират на Коледния ден. Дори дизайнера на костюми на Идън и приятелката й от детство Катрин не могат да накарат Идън да размисли отностно нейното раздразнение. Всичко зависи от три много необичайни коледни духове, които трябва да заведът Идън на фантастично пътешествие, което ще отвори сърцето й за настроението на сезона и за радостта от раздаването. Барби в Коледна Песен е семеен фаворит за наслаждаване през всеки празничен сезон.


[related-news] [/related-news]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.